Sundhed

Sundhed smitter og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Vores sundhedskoncepter leveres af erfarne læger, fysioterapeuter og sygeplejersker. Lægerne er dykkerlæger og har baggrund i forsvarets redningstjeneste, Sirius Patruljen, Frømandskorpset, forsikrings- og rejsebranchen samt Rigshospitalets Traumecenter.

Vi leverer helbredsundersøgelse og godkendelse af helbredsattester i forbindelse med offshore arbejde.

I forbindelse med offshore projekter leverer vi døgnet rundt lægelig rådgivning (Radio Medical) vedrørende ulykker, tilskadekomst, sygdom, dykkersyge, underafkøling og kuldeskade.

I tilfælde af større eller alvorlige ulykker varetager vores læger kontakten til pårørende, som på den måde sikres en kompetent og afbalanceret information. Disse opgaver kan varetages ved etablering af en vagtordning 24 timer i døgnet, året rundt.

Ved offshore vindmølle projekter m.m. hjælper vi med at sammensætte indhold i førstehjælpskasser, medicinkister, behandlingsrum og hospitaler, så de passer til det enkelte projekt.

Vi leverer kurser i førstehjælp og sygdomsbehandling, så offshore montører sættes i stand til at hjælpe en kammerat i tilfælde af, at der opstår en tilskadekomst eller et sygdomstilfælde mens de er strandet på en offshore installation. Vores kurser opfylder OPITO og GWO kravene.